Naslovna | O kompaniji | Mapa sajta | Korisnici | Kontakt
Insa AD Zemun, Beograd

Klubovi Beograda

Leto je pravo vreme za najbolji provod. Splav Ambis i Splavovi u Beogradu rade cele noci i pusta se muzika za svakoga. Ukoliko volite Adu ciganliju, nasa preporuka je klub Peoples na Adi. Uglavnom izlazi mladja generacija I lepe devojke. Za nesto stariju ekipu, preporuka je just vanilla na adi. U toku zimske sezone najbolje zurke u Beogradu su u klub Teatro u Sarajevskoj ulici. A lud provod tokom cele godine mozete ocekivati i u klub Acapulco na keju. Program sedam dana u nedelji, tako da je izlazak beograd pravo uzivanje na ovakvim mestima.

Dobrodošli u AD INSA,

AD INSA Zemun, Beograd Insa je osnovana 1950. godine kao fabrika satova da bi danas postala značajan proizvođač satova i satnih mehanizama, merila tečnosti i gasa kao i mnogih drugih proizvoda iz domena merne tehnike i precizne mehanike.

Kroz dugogodišnje iskustvo Insa je izgradila veoma stručan, inventivan i ambiciozan kadar spreman da udovolji visokim zahtevima tržišta.

DP "INSA", kao društveno preduzeće, osnovano je 17. avgusta 1950. godine pod nazivom "FABRIKA SATOVA", sa sedištem u Zemunu. Već tokom 1952. godine, proizvedeno je oko 40.000 budilnika. U 1954. godini, ova firma je preimenovana u Industriju satova "INSA", a u 1955. godini, izvezeno je oko 15.000 budilnika i oko 9.000 stepeniš¡nih automata. Dalji razvoj proizvodnje imao je stalni uzlazni trend, uz osvajanje novih proizvoda, moderrnizaciju i povećanje kapaciteta. Do 1990 godine, "INSA" je ušla u najuži krug vodećih svetskih proizvodjađa satnih proizvoda.

Period od 1991. do 2000. godine obeležen je izuzetno velikim teškoćama izazvanim smanjenjem tržišta, medjunarodnom ekonomskom blokadom i paralizovanjem domaće privrede. Nakon ukidanja sankcija, uloženi su značajni napori u oživljavanju proizvodnje i povećanju prodaje.

DP "INSA" se sada nalazi u situaciji da na novi način determiniše svoju tržišnu ulogu, uz predstojeću privatizaciju svog kapitala.

Lokacija kompanije AD INSA: